Oorzaken van haaruitval bij vrouwen

Oorzaken van haaruitval in vrouwen: Help! Ik moet mijn haar nooit meer scheuren – het is helemaal over mijn wastafel! We verliezen haar elke dag, 100-150 strengen eigenlijk, gewoon van borstelen en manipuleren. Als u lang haar heeft, kan dit veel lijken, maar gezien de hoeveelheid haar op een hoofd, is het een klein bedrag. Als er in klontjes haar uitkomt, of u ziet er circulaire patches kaalvlekjes, is er wel een probleem, en de behandeling zal op de specifieke oorzaak zijn gebaseerd.

De volgende oorzaken moeten worden onderzocht als u meer dan normaal haarverlies ondervindt:
1) Dieet: Een onevenwichtig dieet, vooral een zonder eiwit, kan tijdelijk haarverlies veroorzaken. Vrouwen die anemisch zijn, ervaren vaak verlies.
2) Menopauze: Door de verandering van hormonen tijdens deze periode kan haaruitval escaleren, en helaas kan dit permanent zijn.
3) Frequente Shampooing: Shampoos bevatten een lathering ingrediënt genaamd oppervlakteactieve stof. Dit kan irritatie op de hoofdhuid veroorzaken en jeuk en krassen veroorzaken, waardoor het haarverlies toeneemt.
4) Onjuiste zorg: Als u te veel aan uw haar manipuleert, kleur en te veel behandelt, blaast droog en verwarmt met krullen en hot rollers, ziet u verhoogd haaruitval. U hoeft alleen maar naar uw badkamervloer, wastafel en countertops te kijken om dit op te merken. Vertragen!
5) Psychologische / fysiologische stress: Verhoogde haaruitval kan optreden bij zwangerschappen, grote operatie of een belangrijk levensgeval, zoals een dood of echtscheiding. Deze oorzaken zijn tijdelijk en haargroei zal uiteindelijk naar normaal terugkeren.
6) Erfelijkheid: erfelijkheid speelt een rol en komt van beide kanten van de familie.
7) Andere gezondheidsvoorschriften: Schildklierproblemen, lupus en diabetes kunnen haarverlies versnellen. Uiteraard moeten deze door een arts worden gediagnosticeerd.
8) Alopecia Areata: Dit is een auto-immuun aandoening die wordt gekenmerkt door cirkelvormige kaalkolven. In principe is het lichaam aanval op haarfollikels. Cortisone schoten in de getroffen gebieden zijn nodig, en hoe eerder het hart.

 

Er is veel onderzoek aan de hand, die binnenkort de meeste oorzaken van haaruitval bij vrouwen kan oplossen. Er is echter een goed product dat bewezen is effectief. Het heet Provillus. Provillus is een orale aanvulling, die werkt om DHT te blokkeren, een formulier oftestosteron dat verantwoordelijk is voor 95 procent van haaruitval. Het werkt ook om de hoofdhuid te stimuleren en dode follikels terug te brengen. U kunt Provillus gebruiken als preventief hulpmiddel, waarbij u het programma begint voordat het haaruitval ernstig wordt, of u kunt het gebruiken nadat DHT al uw haren en hoofdhuid heeft begonnen.